DE PLATAAN ZWOLLE

DE PLATAAN ZWOLLE Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 330 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Plataan Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 22:24 goed geregeld, bezorger was verkeerd maar goed opgelost!!
5 apr 2022 om 12:41 De pizza was niet lekker. Heel weinig beleg, de bodem was dik en taai. Er zat ook een verkeerde pizza bij. Al met al, wij bestellen er niet meer
31 mrt 2022 om 19:25 Pizza was niet lekker. Leek wel oud qua ingredienten. Kip en tomaat smaakte niet
28 feb 2022 om 5:31 Het was weer heerlijk, snel bezorgd en goed warm. We bestellen drie keer in de maand, en het is altijd goed.
30 jan 2022 om 22:56 Snel bezorgd en super lekker
8 jan 2022 om 19:17 Jammer .te veel pasta weinig spekjes .te veel saus .als ik carbonara bestel wil ik wel zoek erin hebben .2 stukjes op zo.n maaltijd jammer
6 jan 2022 om 22:31 Je werkt met eten, hygiene is heel belangrijk, normaal tevreden maar mijn eetlust was heel snel over toen ik haren ondekte in de pasta Hoe moeilijk is het om dat te voorkomen in de keuken, hier draait het toch allemaal om, super jammer...
2 jan 2022 om 23:15 heerlijke pasta en pizza en zeer warm nog! en aardige fietsbezorger
31 dec 2021 om 11:00 pizza was lauw en matig van smaak
30 dec 2021 om 21:24 Het eten zag er bij aankomst uit zoals het nu in mijn maag zit. Veel te laat, koud, blikje drinken prikt door de pizza doos heen.
29 dec 2021 om 22:29 Lekkere pizza en goede service. Top! Enige puntje van aandacht is de warmte vd pizza.
17 dec 2021 om 6:32 Snel bezorgd en heel goed eten. Wij bestellen zeker weer!